Vila Terbaik di St. Barts

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-3

Selamat datang ke St. Barts, sepotong kecil Bourgeois, syurga tepi laut. Untuk menjadi destinasi yang agak jauh, ia mempunyai hampir semua yang diperlukan oleh set jet… bistro tepi pantai yang bergaya seperti Pantai Nikki dan DJ La Plage dan muzik House di Bagatelle, Le Yacht Club dan Le Ti, serta sedozen pantai yang tenang dan tenang untuk dipulihkan.

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-8

Tidak perlu pengorbanan di sini.

Tetapi jika anda merancang perjalanan pada musim sibuk dan mencari tawaran, terus terang ini bukan destinasi itu.

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-10
Semasa perjalanan terakhir kami ke St. Barts, kami berseronok melawat beberapa vila yang paling diidamkan di pulau itu dengan WIMCO, penyewaan vila terkemuka dan perkhidmatan concierge di pulau itu.. Satu vila benar-benar menonjol, kedua-duanya untuk daya tarikan dan keindahannya reka bentuk dalaman, dan kerana ia merasakan lebih mudah diakses daripada beberapa istana yang mempunyai kadar sewa mingguan dalam puluhan ribu dolar.

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-9

Terletak di pantai utara pulau St. Bart di Caribbean, Villa WV RKU ialah persimpangan reka bentuk kontemporari yang luas yang terletak di syurga pulau. Hiasan RKU yang ringkas dan sederhana membolehkan pengunjung menyedari sepenuhnya bahawa ia adalah pemandangan panoramik yang luas tanpa gangguan. Reka bentuk geometri yang kukuh dan susun atur kontemporari sesuai dengan latar belakang eksotik yang nyata. Benar-benar tempat di mana masa tidak wujud dan tidak penting.

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-15

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-12

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-13

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-5

best-st bart-villa-wimco-villa-RKU-3

Related posts

Leave a Comment