Semua jenis fesyen yang hebat memakai but Kurt Geiger Rita

Adakah Kurt Geiger Rita but kasut baru?

Tuhan, kami berharap begitu. Mereka sebenarnya hampir berpatutan, yang kami maksudkan £199 dan bukannya di tempat dalam beribu-ribu.

Bukti bahawa ini adalah kasut yang meminati trend dan fesyen agak mudah: sebilangan besar pengaruh fesyen telah dikesan memakai but.

Susie Bubble, Jess Cartner Morley, Jamie QQ Wu dan Doina Ciobanu semuanya dilihat memakai but Rita , tersedia dalam warna merah jambu, putih atau hitam.

Walau bagaimanapun, terdapat kaveat penting: banyak gambar orang yang memakai but tersebut diambil pada acara Kurt Geiger Minggu Fesyen London.

Jadi, ya, mungkin ada orang yang menggembirakan bermain. Jika anda pergi ke acara pelancaran jenama, nampaknya kurang sopan memakai kasut oleh pereka lain.

Susie Bubble memilih warna merah jambu (Gambar: David M. Benett/Dave Benett/Dave Benett/Getty Images Kurt Geiger)

Jelas sekali, Kurt Geiger cuba menjadikan kasut Rita *sepatu* musim ini, terutamanya selepas acara jenama itu memberitahu MailOnline bahawa jualan but Rita telah meningkat sebanyak 675% pada minggu lepas dan banyak kedai berdekatan terjual habis.

Itulah pemasaran yang bijak di sana. Ajak orang yang keren untuk memakai kasut, bangunkan gembar-gembur dengan memberitahu penerbitan kasut itu dijual seperti kek panas, dan kemudian duduk dan tunggu kerana ini menjadi kenyataan. Sangat pintar.

Jess Cartner Morley memakai but Rita berwarna putih (Gambar: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for NET-A-PORTER)

Tetapi, sudah tentu, Kurt Geiger mempunyai banyak kasut, dan jarang sekali bagi seorang influencer untuk memilih pasangan yang tidak mereka sukai. Mereka mengatakan tiga membuat trend, dan oleh itu jika lebih daripada tiga orang fesyen memakai but, kami mesti membawanya kepada perhatian anda.

Jadi itulah yang kami lakukan. Perhatian, semua orang: jenis fesyen memakai but Kurt Geiger Rita, dan Kurt Geiger ingin anda tahu bahawa mereka terjual dengan sangat baik. Mungkin anda kini boleh melihat but dan merenung sama ada anda cukup menyukainya untuk membelinya, jika anda tidak mahu membelinya, atau jika anda terlalu melabur untuk mengikuti trend sehingga anda akan berebut-rebut membeli but minggu ini dan kemudian memakai mereka sekali sahaja.

Dan Jamie QQ Qu juga memilih but krim (Gambar: David M. Benett/Dave Benett/Dave Benett/Getty Images Kurt Geiger)

Diperbuat daripada kulit berwarna merah jambu, hitam atau krim, but Rita mempunyai gaya but buku lali yang 'diselaraskan' dengan tali di bahagian tepi dan jari kaki yang runcing.

Oh, dan ia adalah kasut tumit anak kucing. Atau sebahagian daripada 'trend bertumit nano', mengikut penerangan produk. Kontroversial, kami tahu, tetapi Vogue mengatakan mereka akan kembali.

Sepasang hitam adalah ringkas dan neutral, jadi boleh membuat peningkatan yang bagus pada but harian anda, tetapi merah jambu nampaknya merupakan pilihan yang terbaik. Untuk £199, anda juga boleh membuat kenyataan.

Related posts

Leave a Comment