Philipps Sibuk Membidas Delta Airlines kerana Mengubah Haluan Anaknya dalam Penerbangan Berasingan

Philipps yang sibuk membidas syarikat penerbangan Delta berhubung perubahan penerbangan | news.com.au — tapak berita terkemuka Australia

Philipps yang sibuk menghadapi kesukaran yang tidak dijangka semasa dalam perjalanan bersama anak-anaknya.

Pada hari Jumaat, pelakon, 39, menyuarakan kemarahannya di media sosial selepas mengetahui Delta Airlines telah membatalkan dan mengubah laluan penerbangan, yang akan meletakkan anak perempuannya Birdie Leigh yang berusia 9 tahun pada pesawat lain yang terbang ke penerbangan lain. lokasi.

“Hei @Delta! Terima kasih kerana membatalkan penerbangan saya dan kemudian mengubah hala kami dan mengasingkan anak MINOR saya ke penerbangan yang berbeza daripada penerbangan saya dan menunggu masa panggilan 2 HR! Awak memang dahsyat!” dia menulis di Twitter.

Semasa menjawab peminat, Philipps menjelaskan bahawa dia tidak pernah berpisah dengan anaknya, kerana dia tidak membiarkan Birdie terbang sendiri.

Saya tidak akan sesekali!!!!!! ” tambahnya.

Pelakon itu juga dalam perjalanan bersama anak perempuannya Cricket Pearl, 4.

Tidak sampai sejam kemudian, jurucakap syarikat penerbangan itu mengeluarkan permohonan maaf kepada Philipps di media sosial, menulis, “Hello, Busy. Saya memohon maaf yang tulus, sila yakin bahawa ini tidak mewakili perkhidmatan pelanggan Jenama Delta.”

‘Saya benar-benar ingin peluang, untuk melakukan segala yang mungkin untuk membantu, sila kongsi dengan saya dalam mesej terus nombor tiket anda atau Kod Pengesahan daripada perjalanan ini,’ tambah mereka dalam mesej berasingan .

Philipps yang sibuk membidas syarikat penerbangan Delta berhubung perubahan penerbangan | news.com.au — tapak berita terkemuka Australia
Philipps yang sibuk
Phillips/Instagram yang sibuk

  

Alum Dawson's Creek menerangkan dengan lebih terperinci tentang kejadian itu di Kisah Instagramnya, ketika dia membuka tentang ‘permulaan yang sangat sukar’ pada pagi mereka.

Philipps berkata dia ‘menerima teks bahawa penerbangan kami yang lain telah dibatalkan dan mereka telah mengubah hala kami dan meletakkan kami di pesawat yang berbeza ke tempat yang berbeza’ pada 2:30 pagi Philipps berkata dia dijadualkan pergi ke St. Paul, Minnesota, manakala ‘B pergi ke Detroit.”

‘Syukurlah, kami menemui penerbangan yang kami semua boleh naik pada pukul 2:30 pagi,’ tambahnya.

Dalam satu kenyataan kepada PEOPLE, wakil daripada Delta Airlines turut memohon maaf ‘atas kesulitan yang ditimbulkan oleh Cik Philipps,’ sambil menambah bahawa ‘Delta bekerja dengan cepat untuk menyelesaikan isu tempahan semula dan menyelaras secara langsung dengan pelanggan untuk menyesuaikan perjalanan mereka.’

Jurucakap itu juga memberikan maklumat latar belakang tambahan, menjelaskan bahawa isu itu berlaku kerana Philipps menempah penerbangan anaknya di bawah dua jadual perjalanan berasingan, yang menyebabkan penerbangan ditempah semula pada laluan alternatif.

Delta Airlines juga telah membayar balik bahagian urusan perjalanan Philipps yang tidak digunakan.

Related posts

Leave a Comment