Pemenang Rambut Golden Globe 2017

Muka | Rambut batu Emma, rambut permaidani merah, bola emas batu Emma

Glob emas 2017 dipenuhi dengan kuasa bintang. Walaupun seluruh dunia mungkin telah memberi perhatian kepada fesyen, seperti kami, kami juga tidak mendapat cukup gaya rambut yang hebat. Berikut adalah beberapa penampilan rambut yang kami sukai dari kegemaran kami.

Issa Rae

Issa Rae, penulis, pencipta dan bintang Insecure menggegarkan pintalan tali yang cantik ketika dia menghadiri Golden Globe buat kali pertama tahun ini. Issa yang berbakat besar tidak pulang dengan anugerah tetapi dia pastinya pemenang dalam buku kami dengan gaya rambut yang hebat ini, rupa solek dan pakaian yang cantik. Kami tidak sabar-sabar untuk menyesuaikan diri dengan musim depan yang penuh rasa tidak selamat dan kami tahu banyak anugerah berada di masa depan anak muda ini.

Kerry Washington

kerry-washington-globes-09jan17-01

Salah satu kegemaran mutlak kami, Kerry Washington mungkin telah dicap sebagai salah satu pakaian paling buruk pada malam itu oleh E, tetapi kami pasti merasakan dia adalah ‘do’ rambut. Kami menyukai penampilan rambut lurus Washington yang comel dengan sorotan berambut perang madu lembut yang halus. Kami tidak sabar untuk melihat fesyen dan gaya rambut yang merindui Olivia Pope pada musim Skandal akan datang.

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross memenangi Golden Globe pertamanya untuk pelakon terbaik dalam komedi tv untuk peranannya sebagai Dr. Rainbow Johnson dalam Black-ish. Ross menjadi wanita Afrika Amerika pertama yang memenangi anugerah dalam kategori ini sejak 1983 apabila Debbie Allen menang. Selain pakaian dan perhiasannya yang hebat, kami menyukai ekor kudanya yang ringkas tetapi bergaya sangat bergaya Sade ke belakang dengan ikal keriting.

Janelle Monae

BEVERLY HILLS, CA - JANUARI 08: Pemuzik/Pelakon Janelle Monae menghadiri Anugerah Golden Globe Tahunan ke-74 di Hotel The Beverly Hilton pada 8 Januari 2017 di Beverly Hills, California. (Foto oleh Frazer Harrison/Getty Images)

Penyanyi dan pelakon Janelle Monae menggegarkan penampilan hitam putihnya dengan kelainan. Monae mencuri perhatian dengan gaun Armani Prive yang cantik dan rambut yang menonjolkan mutiara. Kami menyukai butiran mutiara yang ditambahkan pada kemas semula jadinya. Penampilan ini pastinya sesuai dengan persembahan cemerlangnya dalam filem yang dicalonkan, Hidden Figures.

Yvette Nicole Brown

8169482-3x2-940x627

Pelakon Yvette Nicole Brown mempamerkan figura barunya yang hebat dalam gaun berkilauan yang menakjubkan. Selepas disahkan menghidap diabetes Brown membuat beberapa keputusan kesihatan siri dan melangsingkan badan dan menyegarkan badan. Bintang siri komedi NBC Community itu kelihatan mempesonakan dengan rambut ikalnya yang cantik disematkan pada satu sisi.

Muka | Rambut batu Emma, rambut permaidani merah, bola emas batu Emma

Related posts

Leave a Comment