Palet Kontur Puteri Tarte Park Ave: Tiara, Prince Charming, Gaun Bola, Kereta Kaca dan Kuda Tidak Termasuk

Palet Kontur Puteri Tarte Park Ave

Palet Kontur Puteri Tarte Park Ave

Saya merasakan bahawa jika Palet Kontur Puteri Park Ave oleh Tarte ($34) datang dengan tiara, ia akan menjadi lebih sah, kerana apa itu puteri tanpa tiara?! Sebuah fitnah, itulah yang berlaku.

Walaupun saya suka palet ini, yang disertakan dengan tiga produk serbuk — bronzer, pemerah pipi dan penyerlah — saya rasa ia akan menjadi lebih hebat jika ia datang dalam beberapa versi berbeza, seperti satu untuk ton kulit cerah, satu lagi untuk ton kulit sederhana , dan yang ketiga untuk ton kulit yang lebih gelap.

Ini akan menjadi satu untuk wanita yang lebih ringan. Bronzer mempunyai kemasan matte, yang biasanya saya gunakan untuk melakukan kontur pipi dalam, tetapi yang ini tidak melakukan squat untuk saya sebagai warna kontur. Ia tidak cukup gelap untuk pahat yang berkesan. Sebagai warna kontur sebenar, ia akan berfungsi lebih baik untuk puteri pucat.

Untuk maven sederhana dan diva yang lebih gelap, saya fikir ia adalah OK untuk kesan gangsa keseluruhan yang halus, walaupun.

Palet Kontur Puteri Tarte Park Ave
Dari kiri: Bronzer, Blush and Highlighter

Tarte Park Ave Princess Contour Palette Swatch
Dari kiri: Bronzer, Blush and Highlighter


Palet Kontur Puteri Tarte Park Ave

Palet Kontur Puteri Tarte Park Ave ($34)

  • $34, dan kini boleh didapati dalam talian dan di kaunter Tarte sebagai sebahagian daripada Koleksi Ulang Tahun 2014 musim bunga baharu Tarte.
  • Ia datang dengan 0.23-oz. kuali Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer di Park Ave Princess (coklat keemasan muda dengan kemasan matte), 0.10-oz. kuali Amazonian Clay Blush in Posh (merah jambu pucat matte) dan 0.10-oz. kuali Penyerlah Emas Champagne (kui air keemasan berkilauan).
  • Seperti kebanyakan produk Tarte, serbuk tahan lama ini (saya mendapat kira-kira tujuh jam daripadanya) mengandungi tanah liat Amazon, bahan rahsia Tarte, yang sepatutnya mengimbangi dan memberikan manfaat berbeza kepada jenis kulit yang berbeza, seperti berminyak, kombinasi dan kering.
  • Serbuk lembut dan sederhana berpigmen haruslah sangat mesra pemula dan mudah digunakan serta dicampur, tetapi saya rasa tiga warna itu mungkin paling sesuai untuk ton kulit yang lebih cerah.
  • Tiara, Prince Charming, gaun bola, kereta kaca dan kuda kuda TIDAK termasuk. 🙂

HARGA: $34
KESEDIAAN: Boleh didapati sekarang di kaunter Tarte dan dalam talian
PENILAIAN BLOG SOLEKAN DAN KECANTIKAN: B/B+

Related posts

Leave a Comment