Padang halangan kembung terbesar di dunia akan kembali ke London

Salah satu daripada 48 laluan berhalangan

Apabila The Monster – laluan halangan kembung gergasi – datang ke London tahun lepas, ia meletup. Dan kini ia ditetapkan untuk kembali.

Padang sepanjang 300 meter, yang digelar 'istana melenting paling gila di dunia' memulakan kerjaya di Istana Alexandra dan kini akan kembali untuk kediaman singkat pada bulan Ogos.

Anda boleh menjangkakan untuk melihat 42 halangan yang termasuk Slaid Mega sepanjang 18 meter dan Bouncy Cage of Doom.

Bagi yang berani, terdapat Rumah Neraka yang menakutkan.

Walaupun ia biasanya untuk orang dewasa (mengapa kanak-kanak perlu berseronok?), laluan berhalangan akan dibuka kepada anak-anak muda berumur antara tujuh dan 15 tahun pada dua hari yang ditetapkan.

Tetapi mengetepikan, anak-anak, selebihnya permainan ini adalah untuk orang dewasa.

laluan halangan kembung terbesar di dunia akan kembali ke London Gambar: The Monster UK

(Gambar: The Monster UK)

Pensil dalam tarikh dalam diari anda – anda tidak akan mahu melepaskan peluang untuk melantun melepasi rakan anda dan terus mara ke garisan penamat.

'Pada 300 meter panjang, The Monster ialah laluan halangan kembung terbesar di dunia dan ia lebih besar, lebih baik, melenting dan lebih gila berbanding sebelum ini! Ini bukan orang istana melenting biasa,' baca laman web itu.

Dan terdapat tambahan baharu untuk 2019: Karaoke Drag Queen, Boozy Bingo, Mega Beer Pong dan Wheel of Glitter.

Sebagai tambahan, hari ini lengkap dengan DJ langsung, unicorn kembung (hello, gambar Insta baharu), lubang bola flamingo, dan sudah tentu makanan jalanan yang lazat, koktel, buih dan bir kraf.

Salah satu daripada 48 laluan berhalangan

Ini mungkin anda (Gambar: The Monster UK)

Tiket kini boleh didapati di tapak web, tetapi cepat kerana tiket itu terjual agak cepat.

The Monster akan berlangsung dari 23-28 Ogos dan hari keluarga pada 27-28 Ogos. Tiket boleh didapati dengan harga £25. Anda boleh membelinya di sini .

Related posts

Leave a Comment