Kemerahan Kulit Sihat Neutrogena Ini Adalah Kegilaan Kecantikan Kedai Ubat Terkini Saya

pemerah pipi kulit sihat neutrogena

pemerah pipi kulit sihat neutrogena
The Neutrogena Healthy Skin Blush

Tutup mata anda, dan bayangkan baju kegemaran anda, paling selesa, paling selesa. Betapa hangat dan lembutnya rasanya…

Sekarang, awak keluar dari bilik mandi. Ooh! — jubinnya sejuk, dan anda mencapai dan ambil baju peluh anda yang mulia, kemudian tariknya ke atas kepala anda. Kemudian anda memasukkan lengan anda melalui lengan baju.

Ah… Sangat lembut dan selesa.

OK, pada asasnya, pemerah pipi bedak ini terasa seperti itu! 🙂

neutrogena healthy skin blush 10 rosy
Pemerah Kulit Sihat Neutrogena dalam 10 Rosy

Ya ampun, mereka lembut.

(Seberapa lembut mereka?)

Nah, jika anda, seperti saya, mempunyai tangan Shrek yang kekok pada awal pagi dan anda cuba membuka salah satu daripada ini, cuba untuk tidak menusuknya dengan paku secara tidak sengaja, kerana anda mungkin akan mengeluarkan divot yang besar. Begitulah sangat krim dan lembutnya.

Menurut Neutrogena, mereka mempunyai asas gel, yang sepatutnya menjadikan aplikasi lebih lancar.

neutrogena healthy skin blush 20 bermaya
Neutrogena Healthy Skin Blush in 20 Vibrant


Ia berlaku. Ia sangat mudah untuk dicampur, dan seperti Clinique Cheek Pops dalam cara mereka meluncur di seluruh kulit. Ia seperti melayari apabila airnya berkaca; ia hanya meluncur… Saya biasanya menggunakan satu atau dua lapisan pada epal pipi saya, dan kemudian melakukan beberapa leretan untuk memadamkan tepi.

neutrogena healthy skin blush 30 memerah
Neutrogena Healthy Skin Blush in 30 Flushed

Barisan pemerah pipi ini agak baharu, dan terdapat lima warna. Neutrogena lebih dikenali dengan produk penjagaan kulit dan badan mereka, tetapi mereka juga membuat beberapa alat solek yang bagus (seperti ini). Secara amnya, saya rasa pemerah pipi dan bronzer jenama itu bagus.

neutrogena healthy skin blush 40 gangsa
Memerah Kulit Sihat Neutrogena dalam 40 Gangsa

Kerana jenama ini adalah mengenai solek yang kelihatan semula jadi, semua warna mempunyai getaran itu. ‘Siapa saya? Tidak, saya tidak memakai sebarang solek. Saya baru sahaja keluar untuk berjalan pantas.” 🙂

neutrogena healthy skin blush 50 luminous
Neutrogena Healthy Skin Blush in 50 Luminous

Saya sangat suka memakai ini. Saya kebanyakannya menggunakan 40 Gangsa sebagai bronzer, dan kemudian saya akan melompat antara merah jambu neutral 20 Vibrant, coral pink 30 Flushed dan light golden pink 10 Rosy as blushes.

Warna terakhir, merah jambu kuning air 50 Luminous, adalah sedikit terang untuk kulit saya yang sawo matang, jadi kadangkala saya akan menggunakannya sebagai penyerlah.

Peliknya, walaupun saya berasa di bawah cuaca (seperti yang saya rasakan awal minggu ini), apabila saya menggunakan ini, saya rasa saya kelihatan sihat.

neutrogena healthy skin blush swatch
Dari kiri, itu ialah 10 Rosy, 20 Vibrant, 30 Flushed, 40 Gangsa dan 50 Luminous

Juga dalam lajur tambah: ini bertahan dalam masa yang sangat lama. Saya boleh memakai salah satu daripadanya pada waktu pagi pada pukul 8 dan masih melihatnya di pipi saya selepas memberi makan Tab pada penghujung hari. Itu cukup bagus, terutamanya memandangkan setiap satu hanya berharga $8.49.

pemerah pipi kulit sihat neutrogena
Memakai 50 Luminous sebagai penyerlah, 40 Gangsa sebagai bronzer dan 10 Rosy sebagai pemerah pipi

Jika anda berminat, anda boleh menemui kesemua lima warna dalam talian sekarang dan di kebanyakan kedai ubat.

Related posts

Leave a Comment