Dia menaiki Bot! Di dalam Suite Kapal Pesiar Pesta Sarjana Muda Julianne Hough

Dia menaiki Bot! Di dalam Suite Kapal Pesiar Pesta Sarjana Muda Julianne Hough - YouTube

Julianne Hough telah melanda laut lepas!

Hakim The Dancing with the Stars , 28, memulakan percutian bujang Mexiconya pada Khamis dengan rakan-rakan termasuk Nina Dobrev. Walaupun Hough berdiam diri di media sosial semasa perjalanan, Dobrev berkongsi foto dan video di Instagram Stories yang menunjukkan tiada kekurangan matahari dan pasir (atau tequila) semasa perayaan.

Kumpulan itu telah meninggalkan pusat peranginan #BEACHelorette mereka dan kini menaiki pesawat Celebrity Equinox dari Celebrity Cruises untuk menghirup, berjemur dan snorkeling di laut lepas pada hujung minggu.

Perlu bekerja pada badan bikini apabila anda pergi ke BEACHelorette. #JuliannesBeaches

Siaran yang dikongsi oleh Nina Dobrev (@nina) pada

“Terima kasih [Celebrity Cruises] atas hadiah pesta Bachelorette yang menakjubkan ini!” tulis Hough, yang bertunang dengan tunang pemain hoki, Brooks Laich pada Ogos 2015, mengenai syot skuad gadisnya, yang turut termasuk isteri bintang Breaking Bad Aaron Paul, Lauren Paul.

Kapal Layar Parti Sarjana Muda Julianne Hough | PEOPLE.com
Pelayaran Selebriti

Dia menaiki Bot! Di dalam Suite Kapal Pesiar Pesta Sarjana Muda Julianne Hough - YouTube
Ekuinoks Selebriti

Di dalam suite Celebrity Penthouse kapal layar mewah itu, Hough dan tetamunya boleh menikmati faedah daripada rumah agam mini terapung, termasuk ruang tamu, ruang makan, lantai marmar, piano besar, berbilang balkoni, pusat muzik dan banyak lagi.

Beranda peribadi dengan pusaran air dan ruang istirahat, perkhidmatan butler gaya Eropah dan dua sistem hiburan interaktif turut mengekalkan parti itu.

Walaupun perkahwinannya yang akan datang pasti akan diingati — dia memberitahu PEOPLE pada Disember lalu bahawa Laich, 33, berharap dapat mempamerkan gerak tarinya sendiri untuk majlis itu — krew #TheFinalHoughrrah kelihatan seperti mereka mungkin menikmati acara yang menyaingi perkahwinan masa depan. Tahniah untuk itu!

Related posts

Leave a Comment