Cara Mengemas kini Rutin Penjagaan Kulit Anda untuk Musim Sejuk: Video Regimen Lengkap

Резултат Ñ Ð¸Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ðµ за krim mata neocutis

Apabila bercakap mengenai rutin penjagaan kulit, kami di Dermstore suka menarik keluar semua perhentian.

Beth Santos, ketua perdagangan Dermstore, menjalani rejimen pagi dan malamnya yang lengkap, bergerak dari musim panas ke musim sejuk. Ketahui semua tentang cadangannya dalam video di bawah!

Tidak bersedia untuk beberapa langkah lagi? Tarik nafas dalam-dalam dan teruskan ke panduan pengenalan kami kepada jenis produk untuk mula membina rejimen anda.

Hai, saya Beth Santos dan saya naib presiden perdagangan di sini, di Dermstore di mana kami terobsesi dengan semua perkara penjagaan kulit. Salah satu perkara yang saya sering ditanya ialah: Apa yang anda gunakan? Dalam perintah apa saya menggunakan semuanya? Apa patut saya buat? Jadi hari ini saya akan bercakap sedikit tentang apa yang saya gunakan pada waktu pagi dan malam, dalam urutan apa yang saya lakukan, dan juga sedikit tentang bagaimana anda mungkin mahu berfikir tentang menukar produk daripada yang lebih panas, lebih banyak lagi. menghidratkan bulan-bulan musim panas ke musim luruh yang lebih kering, lebih sejuk dan musim sejuk. Jadi dengan itu, mari kita pergi melalui rejimen saya!

Regimen Pagi

Langkah Pertama: Pembersih

Saya akan mulakan dengan rejimen pagi saya. Jadi bermula dengan pembersih, pembersihan adalah langkah yang paling penting. Tolong jangan gunakan lap solek untuk mencuci muka anda! Yang ini ( Kompleks Pembersihan Klinikal iS ) adalah oleh Klinikal iS, ia adalah Kompleks Pembersihan mereka. Ia hanya pembersih yang hebat, lembut, setiap hari yang hebat.

Kadang-kadang pada bulan-bulan musim sejuk, sesetengah orang suka menambah langkah pembersihan pelembap, minyak atau balsem. Ini ialah Minyak Pembersih Dalam DHC . Ini adalah kegemaran pelanggan Dermstore yang lama, lama dan lama. Apa yang anda akan lakukan ialah, anda akan mulakan dengan ini dan hanya ambil sedikit di tangan anda dan panaskan, dan tanggalkan solek anda dengannya, dan anda akan mengikutinya dengan pembersih. Dan anda akan ditinggalkan dengan hanya rasa lembut dan lembap yang sangat bagus pada kulit anda, bukannya rasa kering yang anda boleh dapatkan kadang-kadang selepas pembersihan.

Langkah Kedua: Toner

Lepas tu suka buat toner atau essence. Yang saya gunakan sejak kebelakangan ini ialah yang ini oleh REN yang dipanggil Ready, Steady, Glow . Ia mempunyai AHA, jadi ia mempunyai sifat pengelupasan yang sangat hebat. Jadi sesuatu seperti ini akan membantu mengelupas, mencerahkan, mengecilkan pori-pori, jadi setiap hari, letakkan sedikit pada pad kapas dan sapu ke kulit anda. Pada musim sejuk, jika sesuatu seperti itu terasa terlalu melucutkan, anda boleh melihat pilihan lain yang mungkin lebih melembapkan.

Yang ini oleh Paula's Choice ( Skin Perfecting 2% BHA Liquid ) adalah kegemaran komuniti Dermstore. Ini ialah Cecair BHA 2% Penyempurna Kulit mereka dengan asid salisilik—suap! Tetapi yang ini cenderung untuk menjadi sedikit lebih melembapkan. Anda akan merasakannya pada bola kapas, ia meninggalkan sedikit lagi kemasan berembun. Supaya seseorang mungkin lebih cantik pada musim sejuk.

Langkah Ketiga: Serum Antioksidan

Selepas itu, langkah yang sangat-sangat penting ialah antioksidan harian anda, antioksidan harian anda, vitamin C, apa-apa pun, anda mesti ada dalam rejimen anda. Orang bertanya kepada saya, Apakah satu perkara yang boleh saya lakukan sekarang untuk menukar kulit saya? Dan jawapan saya ialah, Tambah antioksidan. Cawan suci saya ialah SkinCeuticals Phloretin CF . Saya cenderung untuk menggunakan yang ini sepanjang tahun kerana kulit saya sedikit di bahagian berminyak, tetapi yang ini benar-benar hebat untuk mencerahkan, perubahan warna, tekstur, tona, ketegasan, segala-galanya. Jadi penggunaan yang konsisten dengan ini dan anda akan melihat perbezaan pada kulit anda.

Bagi mereka yang mungkin ingin menukarnya, antioksidan SkinCeuticals yang menakjubkan ialah CE Ferulic . Yang ini saya dapati lebih melembapkan dan menghidratkan supaya anda boleh menukarnya jika anda mahu dari bulan-bulan musim panas ke bulan-bulan musim sejuk. Saya cenderung untuk kekal dengan Phloretin sepanjang tahun, tetapi itu adalah pilihan.

Langkah Empat: Pelembap

Selepas antioksidan anda datang pelembap anda. Pada musim panas, sekali lagi, kerana saya agak berminyak, saya cenderung untuk menggunakan sesuatu yang sangat tipis dan ringan. Ini ialah SkinMedica Ultra Sheer Moisturizer . Ia hanyalah lembapan yang sangat, sangat ringan yang akan meresap ke dalam kulit dan memberikan kemasan baldu itu kepada anda.

Резултат Ñ Ð¸Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ðµ за SkinCeuticals Moisturizer

Pada bulan-bulan musim luruh atau musim sejuk, bukan idea yang buruk untuk beralih kepada sesuatu yang lebih berat dan sedikit lebih lembap. Yang ini oleh SkinCeuticals, Triple Lipid , adalah kegemaran besar dan penuh dengan sifat anti-penuaan yang luar biasa. Siang atau malam, ini adalah pilihan lembapan yang benar-benar hebat untuk bulan kering musim sejuk yang lebih sejuk.

Langkah Kelima: Penggalak Menghidrat

Satu lagi langkah yang boleh anda ambil dalam penghidratan ialah gel asid hyaluronik atau bahkan hanya gel penghidratan. Yang ini oleh SkinCeuticals ialah Gel B5 Penghidratan mereka. Sama ada anda mahukan sedikit lapisan penghidratan tambahan itu, atau anda hanya mahu menjadi lebih ringan dengan penghidratan anda, ini adalah satu lagi pilihan yang sangat bagus untuk langkah itu selepas anda melakukan antioksidan anda.

Langkah Enam: Pelindung matahari

Akhir sekali, sangat, sangat penting, adalah pelindung matahari. Sentiasa, sentiasa, sentiasa gunakan pelindung matahari 30 SPF atau lebih tinggi. Yang saya ketengahkan hari ini ialah kegemaran peminat kami. Ini ialah UV Clear EltaMD . Ini telah lama menjadi pelindung matahari terlaris kami di Dermstore dan saya rasa sebahagian daripadanya adalah formulasinya—ia berfungsi dengan baik pada hampir semua jenis kulit. Tetapi sebenarnya, syor saya adalah untuk mencari yang benar-benar berfungsi untuk anda dan mencari yang benar-benar bersetuju dengan kulit anda dan yang anda suka memakainya. Sesetengah daripada mereka datang dalam set kabus, seperti Supergoop!® ( Defence Refresh Setting Mist SPF 50 ), di mana anda boleh menyemburkannya sejurus selepas solekan anda. Sebahagian daripada mereka datang dalam pelembap berwarna, sebahagian daripada mereka datang dalam primer. Pasti gunakan satu, ini adalah langkah yang sangat penting. Dan kemudian, pada siang hari, anda mengikuti apa sahaja rutin solek biasa anda.

Резултат Ñ Ð¸Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ðµ за EltaMD UV Clear

Regimen Waktu Malam

Saya ingin bercakap sedikit tentang waktu malam kerana rutinnya sedikit berubah pada waktu malam. Selalunya ada beberapa langkah lagi untuk saya. Secara umumnya saya melalui proses yang sama tetapi saya menukar beberapa perkara dan mungkin menambah beberapa langkah.

Langkah Ketiga: Pengelupasan Kimia

Sebagai ganti rawatan antioksidan, saya cenderung menggunakan serum malam atau rawatan malam. Yang ini ialah Good Genes oleh Sunday Riley . Saya sangat menyukainya. Ia adalah rawatan yang sangat mengelupas, mencerahkan, menghidratkan, semua-dalam-satu, jadi saya suka cara kulit saya kelihatan selepas saya memakai ini pada waktu malam. Sesetengah orang menggunakan serum antioksidan pada waktu malam. Saya cenderung untuk menukarnya untuk ini (Gen Baik).

Kemudian untuk jenis langkah toning, saya suka melakukan pengelupasan yang lebih mendalam. Jadi kegemaran peribadi saya ialah Pad Kulit Alpha Beta ( Dr. Dennis Gross Alpha Beta Ultra Strength Peel Pads ). Ini adalah formula kekuatan tambahan yang biasanya saya gunakan semasa bulan-bulan musim panas yang lebih panas. Ia adalah pengelupasan kimia dan ia hanya proses dua langkah dengan sedikit lap pakai buang.

Pada bulan-bulan yang lebih sejuk dan kering, terdapat formulasi peel pad yang lebih lembut ( Dr. Dennis Gross Alpha Beta Ultra Gentle Peel Pads ) yang akan menjadi sedikit lebih mudah pada kulit anda. Masih pengelupasan kimia tetapi kurang pengeringan. Saya suka menukarnya antara kedua-duanya tetapi ini adalah langkah yang benar-benar hebat dalam rutin malam anda untuk mendapatkan pengelupasan yang benar-benar berjalan.

Langkah Keempat: Serum Anti-Penuaan

Satu lagi langkah yang sangat penting pada waktu malam ialah retinol. Yang ini oleh SkinMedica, ia adalah ( Kompleks Retinol Pertahanan Umur ) 0.5 Kompleks Retinol mereka, sangat bagus. Sekali lagi dengan retinol, saya memberitahu orang ramai: Cari yang anda suka, cari yang boleh diterima oleh kulit anda. Sekali lagi, saya suka PCA Retinols, saya suka retinol SkinCeuticals. Mana-mana jenama profesional, mereka benar-benar melakukan kerja yang hebat dalam merumus dan membuat retinol yang benar-benar boleh diterima oleh kulit. Jadi sesetengah orang menyukainya beberapa malam seminggu, sesetengah orang, seperti saya, melakukannya setiap malam, tetapi ini adalah satu lagi yang akan mengubah kulit anda.

Langkah Kelima: Krim Mata

Dan kemudian, krim mata. Sesetengah orang menggunakannya pada waktu pagi dan malam—saya cenderung menggunakannya hanya pada waktu malam. NeoCutis ( Bio-Restorative Eye Balm ) ini adalah kegemaran peminat, cawan suci untuk saya. Ini adalah Bio-Restorative Eye Balm mereka, ini lebih melembapkan sedikit. Mereka juga membuat Krim Mata, yang sedikit kurang nyaman, saya akan katakan. Jadi anda boleh melakukan satu pada waktu siang, satu pada waktu malam. Saya lebih suka menggunakannya hanya pada waktu malam, tetapi ia sekali lagi merupakan langkah yang sangat penting.

Резултат Ñ Ð¸Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ðµ за krim mata neocutis

Bonus: Face Mist

Sesuatu yang menjadi trend dan menjadi sangat popular ialah kabus muka. Sesuatu yang boleh anda bawa semasa dalam perjalanan. Hanya kerana anda melapisi kelembapan yang hebat pada waktu pagi, tidak bermakna kulit anda tidak akan kering sepanjang hari.

Salah satu yang saya gunakan semasa musim panas ialah (Eminence Organics) Neroli Age Correcting Hydrating Mist tetapi baru-baru ini saya telah menukar, untuk musim luruh, kepada (Eminence Organics) Stone Crop (Hydrating Mist) . Saya suka segala-galanya Stone Crop dari Eminence tetapi ini hanyalah kabus penghidratan yang menakjubkan. Anda hanya boleh memasukkannya ke dalam beg anda dan sepanjang hari, renjiskan sedikit dan tepuk ke muka anda dan ia tidak benar-benar merosakkan solek anda. Ia hanya memberi anda sedikit rangsangan penghidratan untuk tengah hari yang mungkin diidamkan oleh kulit anda pada bulan-bulan yang lebih sejuk ini.

Itulah serba sedikit tentang rutin saya—harap ia membantu! Terima kasih banyak-banyak!

Related posts

Leave a Comment