Bergerak ke atas rok polka dot – Zara mempunyai pakaian kultus lain untuk diperhatikan

Zara mempunyai pakaian kultus lain yang perlu diperhatikan

Sukar untuk menghilangkan Zara dari fikiran kami musim panas ini.

Ia bermula dengan pakaian hitam putih £39.99 yang menawan hati negara. Sebarang perjalanan keluar dari rumah akan menjamin sekurang-kurangnya satu penampakan – sama ada di pejabat, di jalanan, dalam gerabak tiub yang penuh sesak atau pada perayaan.

Tetapi kini terdapat satu lagi rok yang melakukan pusingan.

Pakaian yang dimaksudkan ialah gaun poplin putih asimetri dengan lengan mengembang , berharga £29.99.

Pakaian kultus musim panas baru Zara

Nombor asimetri putih (Gambar: Zara)

Pakaian baharu itu nampaknya masih belum mempunyai akaun Instagramnya sendiri, tetapi ia telah dilihat tersebar di media sosial, dengan beberapa orang berpengaruh menyiarkan gambar diri mereka dalam gaya minimalis. Sudah tentu ia hanya menunggu masa?

Pada pandangan pertama, pakaian baharu kelihatan serupa dengan nombor polka dot yang viral, tetapi terdapat beberapa ciri penting yang membezakan pakaian ini.

Kedua-duanya terapung dan feminin, tetapi bahagian baru mempunyai lebih banyak volum pada badan dan lengan.

Ia juga diperbuat daripada 100% kapas menjadikannya fabrik yang lebih bernafas pada musim panas (berbanding dengan 100% viscose yang bertompok-tompok).

Estetika serba putihnya juga bermakna ia kurang memaafkan pada lipatan dan kotoran – jadi pastikan Aperol Spritz anda separas lengan.

Zara mempunyai pakaian kultus lain yang perlu diperhatikan

Pakaian baharu itu telah habis dijual dalam setiap saiz dalam talian tetapi fungsi 'pemeriksa kedai' di tapak web membantu memberikan gambaran yang lebih baik tentang ketersediaan di cawangan yang berbeza. Atau, hanya masukkan nama anda pada senarai menunggu Zara untuk mendapatkan pemberitahuan sebaik sahaja ia kembali dalam stok.

Pastikan anda mengambilnya SEGERA jika anda mahu menjadi yang pertama daripada kumpulan persahabatan anda untuk mendapatkannya.

Juga, akhirnya, tahniah kepada Zara kerana membuat dua pakaian musim panas kultus yang kelihatan menyanjung semua bentuk dan saiz. Mungkin peruncit lain harus mengambil perhatian jika mereka mahu produk mereka menjadi fenomena viral.

Related posts

Leave a Comment